kawasaki robot

Történetünk

A HSM Automatika Kft. 2005 évben vált ki a LASRAM Lézer Rt-ből, meghatározó munkatársai még a TUNGSRAM-ban kezdték fejlesztői pályájukat. A HSM Automatika Kft. kereskedelmi kapcsolatai elsősorban belföldre irányulnak, de nemzetközi K+F és kereskedelmi tapasztalatokkal is rendelkezik. Munkatársai számos nemzetközi fejlesztési programban vettek részt, többek között például a BRITE-EURAM II., a Bundesminister für Forschung und Technologie, Fraunhoffer-Institute für productionstechnologie (D) és a Batelle Memorial Institute (USA) által meghirdetett programokban. Több magyaroszági egyetemmel és céggel is együtt dolgozott különbözô K+F projekteken, mint például a Budapesti Műszaki Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány.

kawasaki robot

Tevékenységünk

A HSM Automatika Kft. fô tevékenysége lézeres és robotos rendszerek és technológiák fejlesztése, berendezések építése egyedi megrendelői igények alapján más cégekkel együttműködve, egyéb automatizálási feladatok megoldása, bérmunka szolgáltatások nyújtása térbeli vágás, hegesztés, felíratozás, festés, palettázás területeken. Valamint telepítési, karbantartási, javítási és egyéb mérnöki szolgáltatások nyújtása. A cég meghatározó terméke a közelmúltban kifejlesztett gyógyszertári készlettároló és kiadó automata berendezés.

kawasaki robot

Társadalmi szerepvállalásunk

● A HSM Automatika Kft. rendszeresen támogat esélyegyenlőségi csoportokat. A felmerülô igények és a támogatási lehetőségei tükrében a cég vezetése munkatársai bevonásával évente dönt az aktuális támogatásokról.
● A HSM Automatika Kft. üzleti filozófiájában meghatározó szerepet töltenek be különbözô alap értékek, úgy mint minőség, energia hatékonyság, környezetvédelem, a munkatársakkal és üzleti partnerekkel szembeni etikus viselkedés.
● A HSM Automatika Kft. elkötelezett a minőségirányítási rendszer magas szintû működtetésében és fejlesztésében, a társaság minőségpolitikáját e célokkal összhangban tűzi ki és elvárja, hogy minden munkatárs a saját területén ugyanezen célokért tudása legjavát adja.

hsma kft úniós pályázat

Uniós pályázatok

GINOP-1.2.2-15-2015-01015,
LÉZERES HEGESZTŐ-FELIRATOZÓ RENDSZER BESZERZÉSE

A projekt ismertető letöltése itt »

hsma kft Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap

Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap
Új típusú lézermikroszkóp fejlesztése fül-orr-gégészeti mikroműtétekhez

A projekt ismertető letöltése itt »